Päätöksenteko – Vuosikokoukset

Liiton sääntöjen 8 § mukaan liitto pitää vuosittain kaksi varsinaista kokousta. Kevätkokous on pidettävä maalis-huhtikuun aikana ja syyskokous syys-marraskuun aikana.

KEVÄTKOKOUS 2024

Järjestetään lauantaina 20.4.2024 klo 12 Helsingin Sporttitalolla (Valimotie 10). Valtakirjojen tarkistus klo 11.00-11.45. Kokousta voi seurata myös etäyhteydellä Teamsin kautta. Etäyhteydellä osallistuvilla ei ole puhe- eikä äänioikeutta, mutta on mahdollisuus kirjoittaa viestejä. Kommentit käsitellään virallisten kokousasioiden jälkeen keskusteluasioissa. Etäyhteydellä osallistuminen edellyttää ennakkoon ilmoittautumisen (toimisto(at)saul.fi). Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille. Linkkiä ei tule jakaa ulkopuolisille.

Ilmoittautuminen sekä läsnä- että etäosallistumiseen 9.4. mennessä SAUL-toimistoon. Näin voimme varautua myös kokoustarjoiluihin.

Kokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 9§:ssä mainitut asiat, valitaan ehdollepanotoimikunnan jäsenet sekä käsitellään muut mahdollisesti esille otettavat asiat. Liiton kokouksessa käsiteltäväksi aiotut asiat on esitettävänä kirjallisena hallitukselle viimeistä 6 viikkoa ennen kokousta. Tarkemmat tiedot löytyvät liiton säännöistä:Liiton toimintasuunnitelmat

Toimintasuunnitelma 2019


Liiton toimintakertomukset

Toimintakertomus 2018

Toimintakertomus 2017