Kilpailujen järjestäjille

SAUL:n tarkoituksena on toimia aikuisurheilun valtakunnallisena keskusjärjestönä, joka edistää aikuisurheilijoiden kilpa- ja kuntourheilua sekä muuta kuntoa ja toimintakykyä ylläpitävää toimintaa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi liitto ohjaa aikuisurheilijoiden kilpailutoimintaa, myöntää kilpailujen järjestämisoikeudet sekä hoitaa ulkomaisiin kilpailuihin osallistuvien jäsenten puolesta osallistumisen vaatimat käytännön toimenpiteet ja valvoo urheilijoiden edustus- ja kilpailukelpoisuutta.

Järjestäisittekö kilpailut?

Seura voi järjestää kilpailut aikuisurheilijoille joko yksin tai yhdessä lähialueen seuran/seurojen kanssa. Aikuisten kisat voivat olla monissa tapauksissa yhdessä nuorten tai yleisen sarjan / kuntoliikuntatapahtuman yhteydessä. Kilpailujen järjestäminen tuo seuran jäseniä yhteen, tuo tuloja seuralle ja lisää tunnettavuutta sekä omalla alueellanne että laajemmin.

Mikä kilpailu sopisi teille? Vaihtoehtoina kansallisten kisojen lisäksi löytyy seuraavat vuosittaiset SM-kilpailut: Yleisurheilun kesäkisat, Yleisurheilun hallikisat, Viestit, Moniottelut, Hallimoniottelut, Heitto 5-ottelut, Vauhdittomat hypyt, Maastojuoksu, Polkujuoksu, Maantiekymppi, Puolimaraton, Maraton, Maantiekävely, Hiihto vapaa, Hiihto perinteinen, Pikaluistelu, Rullahiihto ja -luistelu.

Mikä vuosi sopisi teille? SM-kilpailuja voi suunnitella lyhyellä tai pidemmällä tähtäimellä. Nyt hakemuksia otetaan vuosille 2024-2027.

Hakuajat:

30.10.2024 mennessä

  • vuoden 2025-2027 SM-kilpailut
  • 2025 alkuvuoden kansalliset kilpailut

30.11.2024 mennessä

  • Kansalliset kilpailut 2025

30.1.2024-30.6.2024 mennessä (jatkuva haku)

  • Kansalliset kilpailut 2024, niihin ajankohtiin, joissa ei ole aiemmin päätettyjä kilpailuja

Kilpailuhakemukset tehdään alla olevilla lomakkeilla:

Kilpailumaksut

Ohjeita kilpailun järjestäjälle:

Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta: www.kilpailukalenteri.fi

SAUL SM-kilpailuihin ja liiton myöntämiin kansallisiin kilpailuihin osallistuminen vaatii kilpailulisenssin. Lisenssin voi ostaa SuomiSport-palvelusta . Tarkemmat ohjeet lisenssin ostoon löytyy täältä: https://www.saul.fi/kilpailu/yleisurheilulisenssi/


Suomen ennätysilmoitus

SE-Ehdot.doc (27 kB)

se-lomake- täytettävä pdf

se-lomake word 

SE-lomake- pdf


Kilpailuilmoitus

Kilpailuilmoitusta tehdessänne laittakaa mieluummin linkki meille seuranne nettisivusta missä kilpailuilmoituksenne on.
Näin kisoihin liittyvä aineisto on aina ajan tasalla jos tulee muutoksia. Sama asia pätee tuloksiin.

Aineisto tai linkki lähetetään osoitteeseen: karita.soukko@saul.fi