VIRTUAALIHAASTEET- SAUL aloittaa kaikille avoimet virtuaalikilpailut

Urheilijat ympäri maailman ovat keksineet poikkeusolojen ja sulkutoimien aikana mitä mielenkiintoisimpia liikuntahaasteita. SAUL on päättänyt ottaa esimerkistä mallia ja luoda oman virtuaalikilpailusarjan toukokuun 9. päivästä lähtien. Liikkuja voi osallistua yksittäiseen virtuaalikilpailuun tai koko kilpailusarjaan. Kilpailusarja aloitetaan yhteistyössä EMA:n kanssa 5km kilpailulla. Voit juosta tai kävellä haasteen.

EMA:n Eurooppa-päivän virtuaalihaaste

Eurooppa-päivä on Euroopan rauhan ja yhtenäisyyden päivä, jota vietetään aina 9.5. Schumanin julistuksen vuosipäivänä. Euroopan Masters liito EMA järjestää jäsenmaiden urheilijoille Eurooppa-päivänä 5km liikuntahaasteen. (Open European Masters Virtual Challenge).

Lisätietoa EMA:n haasteesta on alla olevassa liitteessä.

SAUL virtuaalikilpailusarja – #ikiliikkuja #nolimits

SAUL järjestää poikkeustoimien aikana virtuaalikilpailuja, joissa kilpaillaan viikoittain vaihtuvissa lajeissa.

Kilpailun tulokset kirjataan WMA:n ikäkertoimella ja julkaistaan liiton mediassa kilpailuviikon sunnuntaina klo 22.00. Voit myös osallistua kilpailuun moniottelupohjaisesti, jossa pisteet lasketaan yhteen.

Pääset osallistumaan virtuaalikilpailuun kirjaamalla tuloksesi sähköiseen lomakkeeseen  (https://forms.gle/) sivustolla kilpailuviikon sunnuntaina klo 20 mennessä. Sinun ei siis tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan vasta sen jälkeen, kun olet tehnyt kilpailusuorituksen. Kaikki ikä -luokat voivat osallistua kisailuun noudattaen hallituksen ohjeita ja omaa harkintaa oman terveytensä kannalta.

Tuloksen oikeellisuuden takaamiseksi sinun tulee liittää tuloksen yhteyteen kuva tai video. Kuva/video lähetetään sähköpostilla ilmoitukset@saul.fi tai laittamalla linkki kuvan alkueperäiseen kohteeseen. Haasteen aihetunniste on #ikiliikkuja.

Mikäli et pysty liittämään kuvaa, sinulla tulee olla tuomari/todistaja suoritukselle. Tässä tapauksessa ilmoitat henkilön nimen ja hänen.

Kilpailuihin voi myös ilmoittaa tuloksen sähköpostitse osoitteeseen ilmoitukset@saul.fi.  Ilmoitettavat tiedot ovat: Nimi, sarja, syntymä-aika (pv.kk.vvvv), tulos sekä kuva tai todistajan tiedot.

Huom! Tulokset ovat epävirallisia. Juoksulajeissa hyväksytään käsiaika.

Tulokset julkaistaan SAUL:n sivuilla https://www.saul.fi/kilpailu/virtuaalikilpailut-2020/

Lajit