Virtuaalikilpailut 2020

SAUL virtuaalikilpailusarja – #ikiliikkuja #nolimits

SAUL virtuaalikilpailut ovat päättyneet. Kiitos osallistujille!

Tulokset ovat sivulla https://www.saul.fi/kilpailu/tulokset/

Kokonaistulokset ovat, täällä

SAUL järjestää poikkeustoimien aikana virtuaalikilpailuja, joissa kilpaillaan viikoittain vaihtuvissa lajeissa.

Kilpailun tulokset kirjataan WMA:n ikäkertoimella ja julkaistaan liiton mediassa kilpailuviikon sunnuntaina klo 22.00. Voit myös osallistua kilpailuun moniottelupohjaisesti, jossa pisteet lasketaan yhteen.

Ilmoittautuminen /tuloksen lisääminen

Pääset osallistumaan virtuaalikilpailuun kirjaamalla tuloksesi sähköiseen lomakkeeseen  (https://forms.gle/) sivustolla kilpailuviikon sunnuntaina klo 20 mennessä. Sinun ei siis tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan vasta sen jälkeen, kun olet tehnyt kilpailusuorituksen. Kaikki ikä -luokat voivat osallistua kisailuun noudattaen hallituksen ohjeita ja omaa harkintaa oman terveytensä kannalta.

Tuloksen oikeellisuuden takaamiseksi sinun tulee liittää tuloksen yhteyteen kuva tai video. Kuva/video lähetetään sähköpostilla ilmoitukset@saul.fi tai laittamalla linkki kuvan alkueperäiseen kohteeseen. Haasteen aihetunniste on #ikiliikkuja.

Mikäli et pysty liittämään kuvaa, sinulla tulee olla tuomari/todistaja suoritukselle. Tässä tapauksessa ilmoitat henkilön nimen ja hänen.

Kilpailuihin voi myös ilmoittaa tuloksen sähköpostitse osoitteeseen ilmoitukset@saul.fi.  Ilmoitettavat tiedot ovat: Nimi, sarja, syntymä-aika (pv.kk.vvvv), tulos sekä kuva tai todistajan tiedot.

Huom! Tulokset ovat epävirallisia. Juoksulajeissa hyväksytään käsiaika.