Virtuaalitapahtumat alkavat huhtikuussa – oletko valmis?

Kansainväliset ja kansalliset virtuaalihaasteet alkavat huhtikuussa 2021. Haasteita on tarjolla koko 2021 vuoden ajan. Näin sinulla on mahdollisuus valmistautua sinulle parhaiten sopiviin tapahtumiin.


SAUL liikuntahaasteet

SAUL:n liikuntahaasteet on ajettu neljään osaan. Haastekaudet ovat kesät, kesä, syksy ja talvi 2021. SAUL haasteessa kerätään liikuntasuorituksia 15min jaksoissa omaan päivikirjaan ja kokonaistulokset ilmoitetaan haaastejakson päätymisen jälkeen SAUL:n verkkosivuilla sähköiseen lomakkeeseen. SAUL liikuntahaaste on tarkoitettu kaikille.

Lisätiedot löytyvät SAUL:n liikuntahaaste sivuilta:


Kansainväliset virtuaalikilpailut

WMA ilmoittaa urheilijoille ympäri maailmaa – seuraava virtuaalinen haaste odottaa sinua.

  1. Puolen vuoden kilpailu 17.4-16.5.2021
  2. WMA MM-kilpailujen virtuaalikilpailu 26.6-11.7.2021
  3. Toisen vuosipuolen kilpailu 11.9-10.10.2021

Lisätiedot löytyvät SAUL:n verkkosivuilta sekä kilpailun virallisilta sivuilta. HUOM! ilmoittautuminen ja osallistuminen vain kilpailun omien sivujen kautta. Kilpailusivuilla on kielipalkki myös suomeksi – huomiothan, että kyseessä on robottikääntäjä, joten kieliasu on ajoittain kummallinen.