SAUL ajankohtaista; koulutus- ja kilpailutoiminta

SAUL kilpailutoiminta

SAUL:n kilpailutoimintaan otetaan joulukuun ajaksi Covid-19 pandemiasta johtuen tarkkailutauko.

Tässä vaiheessa ollaan siirtymässä varasuunnitelmaan, jonka mukaan alkuvuonna sisätiloissa järjestettävät SM-kilpailut siirtyvät noin kuukaudella eteenpäin. Tämä ei koske ulkona järjestettäviä SM-kilpailuja mm. hiihtoja 30.-31.1.2021 Tampereella.

Esimerkiksi SM-vauhdittomien alustava ajankohta on 6.-7.2.2021 ja SM-hallien ajankohta siirtyy maaliskuulle. Keihäänheiton talvimestaruuskilpailut järjestetään 27.2 Vaasassa ja SM-hallimoniottelut järjestetään suunnitelman mukaisesti 6.3.2021 Jyväskylässä.

SM-kilpailujen tarkistuspäivä on 10.1.2021, jolloin päätetään myös yleisurheilun Pohjoismaiden hallimestaruuskilpailujen järjestämisestä.

Kevään ja kesän SM-kilpailujen tarkistuspäivä on 15.1.2021, jolloin päätetään Tampereen MM-kilpailut.

Kiitos kaikille jäsenseuroille, jotka ovat haastavista ajoista huolimatta hakeneet kilpailujen järjestämisoikeutta!

SAUL koulutustoiminta

SAUL:n koulutustoiminnassa otetaan myös huomioon vallitseva tilanne. Liiton koulutusvaliokunta sekä lajilinjaryhmät kuitenkin suunnittelevat tulevaa toimintaa joulukuun aikana siltä pohjalta, että myönteisin näkymä vuodelle 2021 tulisi toteutumaan.

Heittolajien leirit on päätetty jo ensi vuodelle. Ajankohdat ovat  5-7.2.2021, 12-14.3.2021, 14-16.5.2021 ja leirin tukikohtana Pajulahden liikuntakeskus. Lisätietoja leireistä löytyy https://www.saul.fi/koulutus/leirit/.