SAUL ajankohtaista; Syyskokous, vuoden palkitut, Malja- ja henkilöpisteet 2020

SAUL syyskokous 2020

SAUL:n syyskokous järjestettiin 21.11.2020 Tampereella. Kokouksessa hyväksyttiin liiton toimintasuunnitelman- ja talousarvio vuodelle 2021, valittiin hallitukseen erovuoroiston tilalle kolme jäsentä seuraavalla kahdelle toimintakaudelle 2021-2022, päätettiin jäsenmaksut vuodelle 2021, päätetiin päivittää liiton sääntöjä sekä valittiin tilintarkastajat ja heille varahenkilöt.

Hallitukseen valittiin Anja Rovio (Kunto-Pirkat ry), Marjo Sjögren (Haukiputaan Veikot ry) ja Petri Maskonen (Mutalan Riento ry).

SAUL hallitus palkitsi erovuoroiset Raimo Koskelan ja Arto Miikkulaisen SAUL-kiekolla Aikuisurheilun eteen tehdystä elämäntyöstä ja liikunnan edistämisestä.

SAUL palkitsemiset ja vuoden valinnat

Covid-19 poikkeusvuodesta johtuen SAUL-gaalaa ei järjestetty.

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden (JKU) loistava menestysputki sai jatkoa, kun seura otti voitot niin SAUL-maljassa, kuin Naisten maljassakin. JKU:lle maljojen voitot olivat jo kolmannet peräkkäiset.

JKU:n edustajana syyskokouksessa ollut Alpo Pirttinen antoi kehut koko seuraorganisaatiolle. Erityisesti hän otti esille seuran naiset. Seuran toiminnassa on mukana paljon aktiivisia naisia, sen sijaan miesten osuus hieman huoletti Alpoa. Alpo antoi kuitenkin ymmärtää, että ensi vuonna myös miehet tulevat aktivoitumaan laajemmin. Myös seuran johtoryhmä, toiminnanjohtaja Markku Koistinen, aikuisurheiluvastaava Johanna Leivonen sekä muut toimihenkilöt saivat Alpolta kiitosta.

Vuoden valinnat

– SAUL-malja, Jyväskylän Kenttäurheilijat (JKU)

– Naisten malja, Jyväskylän Kenttäurheilijat (JKU)

– SAUL-soihtu, Tapio Lindroos

– Vuoden tiedottaja, Alfa TV

– SAUL kiekko, Raimo Koskela ja Arto Miikkulainen

SAUL malja ja Naisten Malja

SAUL SM-kilpailujen henkilöpisteet 2020

SAUL:n SM-kilpailuihin osallistui yhteensä 1859 osallistujaa 267 eri seurasta. Vuoden 2020 korkeimmat pisteet keräsi Kirsti Viitanen Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoista.

ISOT ONNITTELUT MENESTYNEILLE SEUROILLE JA HENKILÖILLE!

Taulukot on laatinut Jorma Ojen.

Mahdolliset palautteet ja korjauspyynnöt pyydetään ensisijaisesti sähköpostitse ilmoitukset@saul.fi.