SAUL 50v juhlalogo on valittu

Suomen Aikuisurheiluliitto viettää tulevana vuonna 2021 yhdistyksen 50-vuotisjuhlavuotta. Suomen Veteraaniurheiluliitto ry myöhemmin Suomen Aikuisurheiluliitto ry perustettiin Helsingissä vuonna 1971.

Vuoden 2020 aikana on perustettu liiton Juhlatoimikunta, jonka tehtävänä on valmistella tulevaa juhlavuotta. Juhlotoimikunta on kokoontunut vuoden 2020 aikana muutaman kerran. Juhlavuosi tulee näkymään voimakkaasti liiton toiminnassa koko vuoden ajan liiton medioissa ja tapahtumissa. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään syksyllä gaalatapahtuma.

Ensimmäisenä juhlavuodesta julkaistaan juhlalogo. Juhlalogo on toteutettu oppilastyönä Keuda ammattiopistossa. Juhlatoimikunta sai arvioitavaksi yli 50 logoa, joista toimikunta valitsi neljä seuraavalle kierrokselle. Finaalikierroksella eniten ääniä saanutta logoa esitettin liiton hallitukselle, joka päätti juhlalogon. Juhlalogon suunnittelijalla oli valitun lisäksi useampi vaihtoehto, joita tullaan mahdollisesti hyödyntämään liiton toiminnassa. Juhlalogo olkaa hyvä!

SAUL juhlalogo