EM-kilpailujen 5.kilpailupäivä – Kulta päivän väri

EM-kisojen 5.kilpailupäivä oli kullanhohtoinen. Suomalaiset urheilijat voittivat peräti kymmenen mestaruutta. Tämän lisäksi kolme hopeaa ja kolme pronssia. Myös aurinko hymyili koko päivän.

Euroopan mestarit olivat Jouni Tenhu M80 uudella maailmanennätyksellä! Jaana Sieviläinen N35 pituus, Senni Sopanen N90 pituus, Rauha Ervalahti N75 painonheitto, Eila Mikola N85 kiekko sekä painonheitto, Jarmo Lipasti M65 10-ottelu, Kyösti Poutiainen M75 10-ottelu, Juuso Sillanpää M40 kiekko ja Karri Westerlund M60 kuula.

Muut mitalistit olivat: Hopealle juossut Hannele Kivistö N75-sarjan 1000m:llä, Kalevi Honkanen M80 keihäs, Jonny Karlsson M40 kuula ja Petri Karajaoja M35. Pronssia työnsi Jouko Nikula M65 kuulassa ja Kirsti Siekkinen N50 pituudessa.

Kuvassa Karri Westerlund