Urheilun juhlaa! European Masters Games alkaa tänään Torinossa, Italiassa

Urheilu, kulttuuri ja taide elää täällä!

European Masters Games on kansainvälinen urheilutapahtuma, joka järjestetään joka neljäs vuosi fyysisen toiminnan ja laaja-alaisten aloitteiden edistämiseksi, jotka lisäävät urheilun arvoja, luovat yhdistämistä ja edistävät alueen tuntemusta. Tapahtuman on suunnattu 30-vuotta täyttäneille urheilijoille.

EMG:ssä on mukana n. 30 lajia, niin yksilö, kuin joukkuelajejakin.

Lisätiedot lajeista löytyy, täältä

Kilpailuohjelma on luettavissa, täällä

Osallistujalistat ovat vaihtelevasti esillä. Osassa lajeissa on julkaistu vain kilpailuohjelma. Yleisurheilussa on mukana 5. suomalaista. Ahti Finnig M70, Jukka-Pekka Hassinen M55, Kari Pohjola M50, Markku Juopperi M75 ja Ismo Rastas M70. tarkemmat lajitiedot löytyvät, http://www.fidalservizi.it/risultati/2019/EMG_2019/FIN.htm

Muita Suomalaisia on mm. painonnostossa Saku Linnamurto M55, Tarja Aho N55.

Kilpailun tulosten päivittyessä raportoimme suomalaisten suorituksista.

Kaikkien lajien tulokset löytyvät, https://www.torino2019emg.org/en/results/