MM-TAMPERE 2022

Kuvia MM-kilpailuista löytyy tästä painamalla!

Tästä linkistä virallisille kotisivuille

Edustusoikeus

Kilpailuun ei ole tulosrajoja. MM-kilpailu on avoin kaikille yli 35-vuotta täyttäneille taustasta ja tasosta riippumatta. Sarjat ovat 35+ viiden vuoden välein. Kilpailijan tulee kuitenkin olla Suomen kansalainen sekä SAUL:n kuuluvan seuran jäsen tai SAUL:n henkilöjäsen. Muun kuin Suomen kansalaisen tulee anoa kilpailulupa SAUL:n hallitukselta.

Tämän lisäksi sinun tulee hyväksyä WMA:n ehdot. Ohessa on viralliset ehdot sekä epävirallinen suomenkielinen käännös.

Ilmoittautuminen

Urheilija voi ilmoittautua itse kilpailuun suoraan ilmoittautumissivulla tai jos se ei onnistu, voi ilmoittautua liiton kautta. Ilmoittautumissivulla osallistumismaksu suoritetaan osana lomakkeen täyttöä. Liiton kautta ilmoittautuessa maksu maksetaan liiton tilille ja kuitti laitetaan liitteeksi lomakkeeseen. Ilmoittautuminen päättyy 2.5.2022 ja liiton kautta 20.4.2022.

Ilmoittautuminen ja muut lisätiedot löytyvät verkkosivuilla, https://wmatampere2022.com/entry-requirements-2/

Mikäli et ole aiemmin kilpaillut SAUL:n SM-kilpailuissa tai WMA:n MM-kilpailuissa, sinun tulee osoittaa henkilöllisyytesi virallisella henkilötodistuksella: passilla tai EU:n henkilökortilla. Mikäli sinulla ei ole passia tai EU-henkilökorttia, mutta omistat kuitenkin muun voimassa olevan henkilötodistuksen esim. Kelakortti tai ajokortti – ota yhteyttä liittoon toimisto@saul.fi.

Seuralainen: Seuralaisia ei ole pakkolista ilmoittaa, koska kilpailuun ei myydä pääsylippuja. Katsomoon ja tapahtuma-alueelle ei vaadita erillistä akreditointia. Ilman akreditointia ei ole kuitenkaan sallittua liikkua niillä alueille, joihin vaaditaan akreditointi mm. TIC (Techical information center) ja pukuhuoneet. Seuralaisen saa akreditointikortin, johon sisältyy mm. paikallisliikenteen kortti, jolla pääset matkustamaan maksuttomasti kilpailutapahtuman aikana.


Kilpailuasut

Kilpailuissa tulee olla virallisesti hyväksytty Suomen edustusasu. Virallinen asu tarkoittaa kilpailupaitaa ja asianmukaista ala-osaa, jonka väritys on sininen, valkoinen tai musta.
Suomen virallinen vaatemerkki on Craft. Suosittelemme käyttämään Craft asuja. Asutilaukset 18.4. mennessä. Toimitus toukokuussa. Listietoa, https://www.saul.fi/liitto/edustusasut/

Muu kuin Craft asu – kriteeristö:
Kilpailupaidassa tulee on Suomen lippu ja maatunnus ”Finland” tai ”Suomi”.
Mikäli käytät omaa kilpailupaitaa, ota yhteyttä toimisto@saul.fi asun hyväksymistä varten. Vuoden 2015 jälkeen SAUL:n kautta hankittuja Noname-asuja ei tarvitse hyväksyttää.


Tiesitkö:

  • MM-kilpailuissa on ohjelmassa 4x100m ja 4x400m viestit.
  • MM-kilpailujen non stadia lajeissa maastojuoksu, puolimaraton ja maantietikävelyissä on kolmehenkiset joukkuekilpailut.
  • WMA:n kilpakenkäsääntö: Jokaisessa kilpailussa käytetyssä kengässä tulee olla max paksuus enintään 40 mm (paitsi kengät, jotka sisältävät piikkien pohjan tulee olla suurin paksuus enintään 30 mm).

Lisätietoa joukkueista löydät: https://www.saul.fi/kilpailu/mm-tampere-2022/viestit-ja-joukkuekilpailut/


Majoitusvaraukset tehdään oheisen kuvalinkin sivuston kautta.https://www.saul.fi/liitto/yhteistyokumppanit/scandic/


ANTIDOPING

WMA:lla on nollatoleranssi suorituskyvyn parantajien laittomaan käyttöön.

On ensiarvoisen tärkeää, että jokainen, joka joutuu terveytensä takia käyttämään lääkkeitä, tarkistaa ovatko kyseiset kauppavalmisteet kiellettyjen aineiden listalla. Kiellettyjen aineiden lista on useimmille meistä yllättävä, sisältäen jopa lasten yskänlääkkeitä. WMA:n ja EMA:n mestaruuskilpailuissavaaditaan kielletyn aineen käytölle erivapaushakemus (TUE), joka tulee olla etukäteen haettuna. Voit tarkistaa KAMU-lääkehausta lääkkeiden dopingluokitukset.

Puhtaasti Paras-verkkokoulutus

SAUL suosittelee MM-kilpailuihin osallistuvia urheilijoita suorittamaan Puhtaasti paras-verkkokouluksen. Koulutus löytyy verkosta osoitteesta https://puhtaastiparas.fi/

Erivapaus urheilijan lääkityksessä

Urheilijoilla voi olla sairauksia, joita on hoidettava lääkevalmisteilla tai toimenpiteillä. Mikäli urheilijan on sairautensa hoitamiseksi käytettävä WADAn Kiellettyjen aineiden ja menetelmien luettelossa olevaa ainetta tai menetelmää, hänelle voidaan myöntää erivapaus WADAn Kansainvälisen erivapausstandardin mukaisesti.

Lisätiedot Antidoping asioista löytyvät: https://www.saul.fi/kilpailu/mm-tampere-2022/antidoping/


Lisätietoja:

Karita Soukko
puh. 050 364 5546
sähköposti: karita.soukko(at)saul.fi