Laura Manninen sivusi Suomen ennätystä Vaajakoskella

Laura Manninen Kuva: Aarto Nevala

Kenttäurheiljat-58:n Laura Manninen juoksi maantiekympin Pentin Pinkaisussa aikaan 36.52. Aika on täsmälleen sama kuin Mannisen nimissä oleva 50-vuotiaiden Suomen ennätys, jonka hän juoksi viime vuonna samassa kilpailussa.

  • Jalat olivat kevyet, mutta tuulista oli. Harmi, etten pystynyt puristamaan uutta ennätystä. Jäi kakku saamatta! Ennätyksestä mieheni Matti leipoo kakun, mutta sivuaminen ei riitä.  Nyt tavoitteena on ratamatkat, ja pyysinkin Kari Sinkkoselta jo ohjeita ratakaudelle. Toivottavasti kokemus tuottaa tulosta, Manninen totesi kisan jälkeen.
Laura Manninen Vaajakoskella Kuva: Kalle Kulmala

Kokemusta on niin ohjeiden antajalla kuin juoksijallakin. Tunnettu kuuluttaja Kalle Kulmala arvioi olosuhteiden olleen huomattavasti haastavammat kuin viime vuonna.

Juha Kylänpää