Jyväskylässä juostiin kaksi naisten Suomen ennätystä pikaviestissä

Johanna Kivistö ja Tessa Tillgren Kuva: Aarto Nevala

Jyväskylässä juostiin myös Masters-sarjoissa piirinmestaruusviestien yhteydessä. Kangasalla SM-vieteissä Jyväskylän Kenttäurheilijat jäivät 35-vuotiaiden 4X100 metrillä vaivaisen sadasosan SE:stä. Kotikentällä Harjulla tämä ei toistunut, vaan Suomen ennätys vietiin uudelle sekuntiluvulle. JKU:n 60-vuotiaat murskasivat ikäluokan SE:n yli viidellä sekunnilla.

JKU:n 60-vuotiaiden joukkue Anne Virkalahti, Leena Tenhu, Jaana Saarinen ja Annika Savolainen juoksi ajan 60,58. Suomen ennätys parani peräti 5,28 sekuntia. Entinen SE 65,86 oli Helsingin Kisa-Veikkojen (Maarit Varis, Anna-Liisa Salminen, Anne Nurmi, Kati Oikarinen) viime vuodelta Eläintarhan SM-viesteistä.

35-vuotiaiden joukkue Tuire Mäki, Tessa Tillgren, Miia Konttinen ja Johanna Kivistö juoksiSuomen ennätyksen 52,32. Entinen SE oli JKU:n 53,09 vuodelta 2010 Helsingin Eläintarhan SM-viesteistä. Joukkueessa juoksivat Kirsti Siekkinen, Marjaana Sojakka, Minna Pessa ja Paula Mäkelä.

23.8. Jyväskylä, 15-9-v. pm-viestit:

N60 4×100 m 1) JyväskKU 60,58 (Anne Virkalahti, Leena Tenhu, Jaana Saarinen, Annika Savolainen).

N30 4×100 m 1) JyväskKU 52,32 (Tuire Mäki, Tessa Tillgren, Miia Konttinen, Johanna Kivistö).

Teksti: Juha Kylänpää

Kuvat: Aarto Nevala