Tampereen MM – mestaruuksia ja ennätyksiä

Heidi Häggblom Kuva:SAUL Media

Tampereen MM-kilpailuissa Heidi Häggblomilla ja Tiia Hautalalla oli sama menestyksekäs kattaus.

Tiia Hautala Kuva:SAUL Media

Molemmat urheilijat osallistuivat kahteen lajiin, pituushyppyyn ja pika-aitoihin. Saavutukset olivat identtiset. Sekä Heidi että Tiia voittivat maailmanmestaruuden molemmissa lajeissaan. Tulokset olivat myös huippuluokkaa. Molemmissa lajeissa syntyi kummallakin uusi Suomen ja Pohjoismaiden ennätys, Heidillä 40-vuotiaissa ja Tiialla 50-vuotiaissa.

Heidi Häggblomin pituustulos 593 on Kalevan Kisa rankingissa sijalla 20. Tavoiteltu urheilijamäärä on 24.

Onnittelut Heidi ja Tiia!

MM-kilpailuissa syntyi paljon ennätyksiä. Olen nyt kaikki SE-tulokset päivittänyt liiton sivuille ja lähettänyt  PE-tuloksista ilmoituksen ruotsalaiselle tilastonpitäjälle. Jos puutteita ilmenee, kaikki palaute on tervetullutta sähköpostiin ennatykset@saul.fi.

Teksti:  Juha Kylänpää, SAUL ennätyskirjuri

Kuvat: SAUL Media