Tampereen MM-kisojen lopullinen mitalitaulukko

Suomi voitti ylivoimaisesti mitalitaulukon aikuisurheilijoiden (35+) MM-kisoissa. Suomi saavutti lopulta 128 kultamitalia, 131 hopeamitalia ja 118 pronssimitalia. Tämä 377 mitalin saalis on osoitus siitä, että Suomessa on hyvin laaja aikuisurheilijoiden joukko, joka onnistui laajalla rintamalla haastamaan maailman huiput.

Kestomenestyjä ja erittäin vahva yleisurheilumaa Saksa sai toiseksi eniten mitaleita (175 kpl). Kolmannelle sijalle mitalitaulukossa ylsi Brittein saarten joukkue (163 kpl).

Järjestäjien sivuilta (https://wmatampere2022.com/) ei jostain ihmeen syystä vielä löydy lopullista mitalitaulukkoa.

Nyt kun Suomi on aikuisyleisurheilun kiistaton ykkösmaa, eikö me pidetä tätä seikkaa niin suuressa arvossa, että seuraavissakin arvokisoissa maamme komeilee taulukon ykkösenä? MM-hallit on tutussa Torunissa, Puolassa 25.3.-31.3.2023, EUROPEAN MASTERS GAMES 26.6.-9.7.2023 jälleen Tampereella ja MM-kisat Ruotsin Göteborgissa 2024.

Terveisin,

SAUL Media