Holmberg ja Siekkinen Suomen ennätyksiin

Kirsti Siekkisen maalikamerakuva 26.05-22 Kuva:JKU

Helatorstaina Harjun stadionilla juostiin pika-aitoja nuorten piirinmestaruusotteluiden lisälajeina. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Kirsti Siekkinen oli ennätysvauhdissa. 80 metrin aidat kulki +0,6 tuulessa 13,84. 55-vuotiaiden Suomen ennätys parani roimasti. Entinen SE oli seurakaveri Terhi Kokkosen 14,48 vuodelta 2006. Ikäluokan Pohjoismaiden ennätys on Katrin Mertasen 13,71 viime kesältä. Kilpailussa myös yleisen sarjan miehet olivat vauhdissa. Kolme JKU:n juoksijaa, Elmo Lakka, Santeri Kuusiniemi ja Ilari Manninen alittivat 14 sekuntia samassa kisassa jopa kaksi kertaa. Siekkisen ennätysilmoitus tuli liiton tietoon jo kilpailuiden aikana. Suuri kiitos Jyväskylän järjestäjille.

Varpu Holmberg Kuva: Juha Kylänpää

Helsingin Pomppu-Ukkojen keskiviikkokisoissa Helsingin Kisa-Veikkojen Varpu Holmberg hyppäsi 96 senttiä korkeutta. 80-vuotiaiden Marjatta Taipaleen 95 sentin ulkoratojen SE parani sentillä. Ikäluokassa HKV:n Seija Sario on hypännyt hallissa viime talvena 99 senttiä.