Vapaaehtoiseksi MM-kisoihin?

Tampereella järjestettäviin yleisurheilun MM-kisoihin etsitään vapaaehtoisia moniin eri tehtäviin. Etkö itse urheile kisoissa, mutta voisit auttaa toimitsijana? Urheiletko itse ja sinulla on välipäiviä lajien välillä?

Tervetuloa mukaan tekemään vuoden 2022 World Masters Athletics kisoja Tampereelle 29.6-10.7! Vapaaehtoisten tehtäviä tulee löytymään laidasta laitaan, eivätkä kaikki tehtävät vaadi aiempaa kokemusta yleisurheilusta. Pienelläkin panostuksella on suuri merkitys! Tule siis mukaan tekemään huipputapahtumaa!

Kaikille ilmoittautuneille järjestetään koulutus 6.6. Vapaaehtoiset saavat toimitsijapaidan ja ruokailun työskentelypäivinään.

Vapaaehtoisten ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://wmatampere2022.com/vapaaehtoiset_volunteers/

Otathan yhteyttä mikäli kysymyksiä herää!
tiia.heikkinen@tampereenpyrinto.fi (Vapaaehtoiskoordinaatori)