Sarat ennätysvauhdeissa hallikaudella

Sara Wiss Kuva:Wissin arkisto

Etunimi Sara on ollut tällä hallikaudella vauhdikas nimi. Niin Sara Kuivisto kuin Sara Wisskin on parannellut Suomen ennätyksiä molemmat jo neljästi. Riittääkö tämä kahdeksan ennätysparannusta näillä lumilla? Tuskin, lisää SE-lukemia on tulossa.

Sara Wiss

IF Ålandin Sara Wiss täytti 35 vuotta helmikuun alussa. Sen jälkeen Wiss on parantanut 35-vuotiaiden 60 metrin SE-aikaa jo neljä kertaa. Wiss on kilpaillut Ruotsissa, ennätykset on tehty Sätrassa ja Växjössä. Ennätys ennen hallikautta oli Jaana Sieviläisen 7,93. Nyt SE on Wissin 7,60. Aika roima parannus siis.

Sara Kuivisto: Kuva:SUL

Borgå Akilleksen Sara Kuivisto on juossut neljä yleisen sarjan SE:tä. Tulokset ovat samalla 30-vuotiaiden Suomen ennätyksiä. 800 metrillä Kuivisto vei 30-vuotiaiden ennätyksen ensin Suvi Selveniukselta ja sitten paransi omaa ennätystään. 1500 metrillä Kuivisto vei ennätyksen Johanna Lehtiseltä. Kuivisto on rikkonut Belgradin MM-hallirajan. Jos Kuivisto urheilee samoin kuin Tokion olympialaisissa, riittää ennätyskirjurillakin kiireitä.

Juha Kylänpää