Kirsti Siekkiselle kaksi Pohjolan ennätystä – Sara Wiss paransi taas SE:tä

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Kirsti Siekkiselle EM-hallit toivat kaksi 55-vuotiaiden Pohjolan ennätystä. Pika-aidoissa Siekkinen juoksi EM-hopeaa ajalla 10,51. Aika alittaa seurakaveri Terhi Kokkosen SE:n 10,71 kahdella kymmenyksellä. Aika on myös Pohjoismaiden ennätys, entinen oli norjalaisen Heidi Barthin 10,61.  

Myös viisiottelussa Siekkisen saaliina oli EM-hopea. Tulos 4058 pistettä on uusi Suomen ja Pohjoismaiden ennätys. Entiset ennätykset olivat Terhi Kokkosen 3753 pistettä vuodelta 2007.

Lauantaina Ruotsin Växjossä vauhdissa oli IF Ålandin Sara Wiss. 60 metriä meni nyt 7,60. 35.vuotiaiden kaksi viikkoa vanha SE parani kolme sadasosaa. Entinenkin ennätys oli Wissillä. Pohjolan ennätys on Ruotsin Susanna Kallurin 7,34.

Juha Kylänpää