EM-kilpailut Bragassa ovat päättyneet

Haastavasta maailmantilanteesta huolimatta Bragassa, Portugalissa järjestettiin Masters yleisurheilun EM-kilpailut. Kilpailuun osallistui yli 2000 urheilijaa Euroopasta. Suurin joukkue oli Espanjalla ja järjestäjämaa Portugalilla. Suomalaisia urheilijoita osallistui kilpailuun lopulta 46.

Suomi oli mitalitaulukon 11. sijalla 32:lla mitalilla, joista 6. kultaa, 13.hopeaa ja 13.pronssia. Mitaleita saavutettiin kaikista lajiryhmistä.

Sykähdyttävimpiä kilpailutapahtumia olivat Antti Koisin M50 sarjan seiväshypyn ja Mika Parkkalin M55 sarjan kuulantyönnön kultataistelut. Tämän lisäksi Jouni Tenhun M80 ja Petri Saton M50 keihäänheiton mestaruudet tulivat isolla erolla muihin kilpailijoihin.

Mitalitaulukko

MITALITAULUKKO

Suomalaiset mitalistit

Portugalin kilpailumatka oli monella ensikerta maassa. Kiitos kaikille EM-kilpailuihin osallistuneille.

Tulevat kansainväliset kilpailut – ilmoittautuminen avattu!

EMA:n maantiejuoksujen- ja kävelyiden EM-kilpailut 12.-15.5.2022, Grosetto, Italia

WMA:n MM-kilpailut 29.6-10.7.2022.