TIEDOTE: EM-halleihin ilmoittautui 2276 urheilijaa – EMA ja LOC vahvistavat kilpailukutsun

EMACI Logo

LOC BRAGA TIEDOTE (KÄÄNNÖS)

Hyvät osallistujatt EMACI 2022 Bragassa.

EMACI 2022 Bragan ilmoittautumisaika virallisesti päättyi, saimme hyvin tyytyväisin mielin rekisteröityä näin suuren määrän urheilijoita, jotka ilmaisivat luottamuksensa tähän organisaatioon tällä tavalla, huolimatta valtavista epävarmuustekijöistä, joita me kaikki asiantuntimme ience tänä vaikeana pandemia-aikana.

Jos eurooppalaisen mestariyleisurheilun elinvoimaisuudesta oli epäilyksiä, jotka voisivat hieman huolestuttavalla tavalla asettaa kyseenalaiseksi EMACI 2022 Bragan organisaation elinkelpoisuuden, nämä epäilykset hajautuivat täysin, kun mahdollisuudet ovat toisen g Yleisurheilun mestarijuoksu.

Nyt on aika kiittää luottamustanne, jota ei varmastikaan petetä kaikilla järjestelymenettelyillä, joilla valmistaudumme tämän hienon urheilutapahtuman onnistumiseen, aina ennen kaikkien osallistujien turvallisuutta turvaaen. Sitoudumme omalta osaltamme kaikkeen, mitä teemme, jotta saisitte viettämään erittäin mukavia aikoja Bragan kaupungissamme, korostaen myös, että tulemme pian viestimään kaikista terveysviranomaisen hahmottamista saniteettitoimenpiteistä, Juuri noin julkaisemme h kilpailun tekninen käsikirja, mahdollistamassa kaikille mahdollisimman hyvän tavan osallistua EMACI 2022 Bragaan.

Siinä meni suosittu sanontamme, että ”kuka on Bragasta, jättää aina oven auki”, kertoaksemme, että olemme avoimia vastaanottamaan sinut.

Nähdään pian.

Sameiro Ara újo(LOC:n puheenjohtaja)

EM-HALLEIHIN ILMOITTAUTUNEET LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ, https://data.opentrack.run/en-gb/x/2022/PRT/emaci/