Seija Nurmi paransi taas Suomen ennätystä- Maraton 3.29.08

Seija Nurmi Kuva: Juha Kylänpää

Kerkkoon Urheilijoiden Seija Nurmi jatkaa ennätysten murskaamista. Tällä kertaa vuorossa oli maraton ja paikkana Kaarina. Uusi 65-vuotiaiden SE kirjataan nyt numeroin 3.29.08. Kovin kauas ei jäänyt Pohjoismaiden ennätyskään, PE on norjalaisen Vera Nystadin 3.28.48 vuodelta 2013, tekopaikkana huippunopea Berliini.

Entinen maratonin SE oli Riitta Rasimuksen vuonna 2006 Joutsenossa juoksema 3.34.37. Uraansa jatkava Rasimus on tänä vuonna tehnyt useamman 80-vuotisten SE:n.

Seija Nurmi on tänä vuonna tehnyt useita Suomen ennätyksiä. Kaksi viikkoa sitten Vantaalla Nurmi juoksi puolimaratonin SE:n ja PE:n 1.36.20. Kesällä Mikkelin SM-kisojen aikaan syntyi useita ennätyksiä lyhyemmillä kestomatkoilla niin radalla kuin tielläkin.

Onnittelut Seija Nurmi!

Teksti: Juha Kylänpää