SM-ottelut 7.-8.8. Jyväskylässä – kaksi Suomen ennätystä

SAUL SM-ottelut

SM-ottelut kilpailtiin 7.-8.8.2021 Jyväskylässä. Kilpailuun osallistuin yhteensä 44 ottelijaa, joista naisia 20 ja miehiä 24.

kuva Jyväskylän Kenttäurheilijat

Kaksi Suomen ennätystä

Tämän vuoden ottelussa tehtiin kaksi uutta Suomen ennätystä. Molemmista vastasivat naisottelijat, kun N40 sarjan Henna Anunti Haukiputaan Veikoista otteli 7-ottelussa kokonaispisteet 4 884. Hänen lisäksi myös Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Annika Savolainen N60 sarjassa oli hyvässä tuloskunnossa. Annika kohensi sarjan Suomen ennätyksen pisteisiin 4 500. Kilpailujen suurimmat kokonaispisteet otteli Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Tuire Mäki N45 sarjassa kokonaispisteiden ollessa 4 974.

Kuvassa oikealla Annika Savolainen – kuva Jyväskylän Kenttäurheilijat
Kuvassa Henna Anunti – kuva Jyväskylän Kenttäurheilijat

Miesten puolella kilpailujen korkeimmat pisteet miehissä keräsi Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoiden Jarmo Lipasti M70 sarjassa pistein 7396. Jarmo ottelusarjassa varsinkin seiväs oli vakuuttava. Jarmon pisteet seipäästä olivat 935.

Jarmo Lipasti on kuvassa toinen oikealta – kuva Jyväskylän Kenttäurheilijat
kuva Jyväskylän Kenttäurheilijat

TULOKSET:

Tulokset naiset

Tulokset miehet

KUVIA KILPAILUISTA:

esajokinen.kuvat.fi

Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty.