WMA:n vuorijuoksun mestaruuskilpailut 3.-5.9.2021 Itävallassa

WMA:n vuorijuoksun mestaruuskilpailut 3.-5.9.2021 Telfes im Stubail, Itävallassa

Olemme iloisia voidessamme sanoa, että olemme saaneet vahvistuksen siitä, että vuoden 2021 maastojuoksun MM-kisat ovat käynnissä. Tapahtuma järjestetään suunnitelmien mukaan 3. – 5.9. Stubain laaksossa Telfesissä sijaitsevassa International Schlickeralmlaufissa.

Tässä järjestäjän lausunto: "Meillä on tällä hetkellä hyvä tilanne Itävallassa / Tirolissa ja olemme iloisia voidessamme suunnitella tapahtuman lopulta. Voimme ilmoittaa juoksijoille, että mikään ei estä Masters World Championshipsin järjestämistä. Testaus tai rokotus on varmasti tarpeen, ja testausmahdollisuus tarjotaan Telfesissä. Rekisteröinti on urheilijoille riskitöntä. Jos tapahtuma on jostakin syystä peruutettava, osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme esitellä Telfesin Stubain laaksossa jälleen vuoristojohtajien keskellä. ”

Lisätietoja: https://www.stubai.at/en/schlickeralmlauf/