Kapulanvaihto – uusi järjestösihteeri

Liiton toimistosihteeri Merja Masalinin jäädessä eläkkeelle 31.7.2021. Liiton uutena järjestösihteerinä aloittaa 1.6.2021 Karita Soukko.

Uusi järjestösihteeri

Karita Soukko

Olen uunituore SAULin järjestösihteeri ja iloinen päästessäni mukaan urheilulliseen porukkaan! Asun Kirkkonummella ja minulla on perhe, johon kuuluu puolisoni ja 4 jo aikuista lasta. Pohjakoulutukseltani olen merkonomi ja hiljattain olen valmistunut ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi suuntautumisopintoinani kunto- ja terveysliikunta. Koen liikunnan edistämisen kaikissa ikäluokissa tärkeäksi sekä yksilön elämänlaadun kannalta että laajemmin yhteiskunnallisena voimavarana.

Olen työskennellyt liikunnan parissa pitkään sekä ohjaajana että seuratyöntekijänä yleisseurassa. Ohjaamiani päälajeja ovat ryhmäliikunta, Pilates ja telinevoimistelu, joiden lisäksi harrastan itse monipuolisesti kuntoliikuntaa mm. triathlonin muodossa. Seuratyö onkin lähellä sydäntäni, vaikka olen ohjannut yli 10 vuotta myös erilaisia ryhmiä kansalaisopistossa. Vapaaehtoisten kanssa työskentely on seuratoiminnan erityispiirre, jota tehdään suurella sydämellä. Yhteistyö eri tahojen kanssa on ollut oleellinen osa liikunnan edistämistä ja tätä toivon voivani toteuttaa myös jatkossa nyt aikuisurheilijoiden hyväksi.

Minut voi tavata liiton kevätkokouksessa ja muissa tulevissa tapahtumissa. Tulkaa moikkaamaan! Puhelinnumero säilyy samana ja alkukesästä siihen vastaa vielä Merja, kunnes olen perehtynyt tarpeeksi palvellakseni teitä riittävän asiantuntevasti. Odotan innolla, että pääsemme tekemään yhteistyötä hyvän asian äärellä.