Sampo Kiviharjulle ja Anni Korhoselle 35-vuotiaiden Suomen ennätykset Eläintarhassa

Sampo Kiviharju Kuva:Juha Kylänpää

Hämeenlinnan Tarmon Sampo Kiviharju juoksi 200 metrillä uuden ennätyksensä ja 35-vuotiaiden SE:n 21,69 Helsingin Eläintarhan Toukokuun kisoissa.  Kiviharju paransi ennätystä 19 sadasosaa. Edellisen ennätyksen Kiviharju juoksi Turun Kalevan Kisoissa elokuussa 2020. Eltsussa juostu aika on myös kauden kotimainen kärkitulos. Pohjoismaiden ennätys on norjalaisella Ahane Okekella 21,35.

Tuomas Lehtonen, Sampo Kiviharju ja Jonni Blomqvist Kuva:Juha Kylänpää

Lahden Ahkeran Anni Korhonen paransi samoissa kilpailuissa 400 metrin aitojen SE:tä lukemiin 65,91. Korhosen nimissä ollut ennätys parani sekunnin ja 18 sadasosaa. Edellinen ennätys oli juostu perinteisellä Eläintarhan urheilukentällä.

Juha Kylänpää