SAUL liikuntahaaste käynnistyy pian

SAUL Kuntoliikuntatyöryhmä pisti tuulemaan ja loi koko juhalvuoden mittaisen liikuntahaasteen.

SAUL liikuntahaaste 2021

#saulhaaste

Lähde mukaan liikuntahaasteeseen pisteitä keräämään! Säännöllisesti liikkumalla saat iloa ja terveyttä sekä piristystä koronavuoden keskelle. Kaikkien osallistujien kesken on luvassa arvontapalkintoja ja eniten pisteitä keränneet saavat kunniadiplomit. Haastejaksoja on yhteensä neljä (kevät-, kesä- syksy- ja talvihaaste) 1.4.2021 – 31.12.2021 välisenä aikana. Mukaan haasteeseen voit liittyä missä vaiheessa vaan.

Osallistua voi jokainen – olet sitten kilpaurheilija, höntsäilijä, himokuntoilija, päiväkävelijä tai sohvaperunaksi taipuvainen. Ensimmäisen pisteesi saat jo 15 minuutin liikkumisella. Pisteitä voit kerätä mitä erilaisimmista liikuntasuorituksista: se voi olla aktiiviurheilijan hikitreeniä tai hyötyliikuntaa esim. marjastamisen tai halonhakkuun muodossa. Sinä itse valitset juuri sinulle sopivan liikkumisen muodon oman tasosi mukaan. Kaikki aktiviteetit lasketaan! Haasta siis itsesi liikkumaan – teet sen sitten yksin tai perheesi kanssa. Voit kerätä myös haastejengin kasaan kannustamaan toinen toisianne.

Osallistuminen alkaa liikkumalla: 15 min liikuntaa = 1 piste.  Päivittäisen liikuntasi seuraamisen helpottamiseksi sinulle on luotu jokaiseen haastejaksoon oma liikuntapäiväkirja. Kaikki neljän haasteen liikuntapäiväkirjat löydät alla olevasta tiedostosta.

Yhdessä liikkuminen – näin virtuaalisestikin – kannustaa kohti uusia tavoitteita!

Tästä pääset tutustumaan koko haasteeseen!https://www.saul.fi/terveysliikunta/liikuntahaaste/