Lehdistötiedote: Synsam huolehtii aikuisurheilijoiden silmäterveydestä

Lehdistötiedote – Julkaisuvapaa 23.2.2021 kello 10:00

Synsam huolehtii aikuisurheilijoiden silmäterveydestä

Pohjoismaiden suurin silmäterveyden asiantuntija Synsam ja Suomen Aikuisurheiluliitto ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen aikuisurheilijoiden silmäterveyden edistämiseksi. Sopimuksen avulla Suomen Aikuisurheiluliitto pystyy tarjoamaan jäsenseuroilleen kattavat Synsamin tarjoamat palvelut ja erikoisedut näkökyvyn ylläpitämiseksi.

Suomen Aikuisurheiluliitto ry haluaa huolehtia aikuisurheilijoiden näkökyvystä ja on solminut pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen Synsam Group Finland Oy:n kanssa. Sopimuksen tavoitteena on varmistaa kaikkien yli 30-vuotiaiden näkökyvystä huolehtiminen. Sopimus tarjoaa jäsenseuroille ja heidän jäsenilleen kattavat edut ja palvelut näkökyvyn ylläpitoon.

”Olemme innoissamme tästä uudesta sopimuksesta Synsamin kanssa, joka juhlistaa näyttävästi 50-vuotista taivaltamme aikuisurheilun edistämiseksi. Nyt voimme tarjota jäsenillemme konkreettista apua näkökyvyn ylläpitoon ja samalla tukea paikallisten seurojen toimintaa”, kertoo Suomen Aikuisurheiluliiton toiminnanjohtaja Oki Vuonoranta.

Synsam ei ole ensimmäistä kertaa mukana tukemassa urheilua. He tekevät muun muassa yhteystyötä Suomen Olympiakomitean kanssa lasten liikkumisen edistämiseksi ja mahdollistamiseksi. Synsam myös toimittaa Tokion kesäolympialaisissa 2021 Suomen olympiajoukkueen urheilu- ja aurinkolasit.

”Meille on luontevaa jatkaa toimintaa urheilun ja liikunnan edistämiseksi. Näkökyvyssä tapahtuu paljon muutoksia jo 35-ikävuodesta alkaen, mutta emme halua antaa sen olla esteenä urheilulle. Yhteistyöllä Suomen Aikuisurheiluliiton kanssa varmistamme, että saavutamme kaiken ikäiset urheilijat Suomessa,” kertoo Synsam Group Finlandin toimitusjohtaja Vesa Mars.

Synsam Group Finlandin ja Suomen Aikuisurheiluliiton välinen sopimus on solmittu helmikuussa 2021 ja se astuu voimaan välittömästi. Sopimuksen avulla Suomen Aikuisurheiluliiton jäsenseurat, ja niiden jäsenet, saavat erikoisetuja Synsamin tuotteista ja palveluista.

”Olemme erittäin ylpeitä Synsam yhteystyösopimuksestamme. Se on iso osoitus aikuisurheilun arvostuksesta ja näyttävä alku juhlavuotemme yhteistyökumppani-verkoston kehittämiselle. Aikuisurheilijat muodostavat merkittävän kasvupotentiaalin ja tulemme tulevaisuudessa panostamaan entistä enemmän näkyvyyteen ja toiminnan tunnettavuuteen”, toteaa Vuonoranta innoissaan.

Lisätiedot:

Suomen Aikuisurheiluliitto ry
Toiminnanjohtaja
Oki Vuonoranta
puh. 050 441 13 30
oki.vuonoranta@saul.fi
Synsam Group Finland Oy
Toimitusjohtaja
Vesa Mars
puh. 050 447 76 81
vesa.mars@synsam.fi