EM-hallit Bragassa 1/2021 on peruttu

European Masters Athletics on tiedottanut, että EM-hallit Brgassa, Portugalissa on peruttu. Tiedote asiasta löytyy EMA:n kotisivuilta: https://www.european-masters-athletics.org/

Myös Suomen joukkuejohtoa ja SAUL:a on tiedotettu asiasta. Sen sijaan osallistumismaksujen palautuksesta ei ole annettu vielä aikataulua. Asiaa selvitetään tällä hetkellä ja tiedotetaan myöhemmin.

EMA: n puheenjohtajan kirje – Braga urheilijoille

Avaa kirje, TÄSTÄ

”EM-hallitkilpailut tammikuussa 2021 perutaan. Mestaruuskilpailut aiheuttavat järjestäjille liian suuren riskin, koska Covid19-pandemian kehittymistä ei ole vielä mahdollista ennustaa vasta tammikuussa.”

Bragassa kilpaillaan kansainväliset kilpailut EM-hallien sijaan.

” Yleisurheilun Euroopan mestaruuskilpailut ovat aina yhteydessä talveen heittoihin (kuula, kiekko, moukari, painonheitto, keihäs). Lisäksi tulee olemaan 1 Maili, 4x800m viesti, maantiekävely (5k + 10k), maantiejuoksu (10k, puolimaraton). Kaupunki ja LOC tekivät tarjouksen järjestää nämä tapahtumat ulkona 24.-28. Maaliskuuta 2021. Meille on mahdollisuus antaa urheilijoillemme mahdollisuus tavata kansainvälisesti ja osallistua yleisurheilun Euroopan mestaruuskilpailuihin. Mitä kukaan ei pysty kertomaan meille ”Milloin voimme palata normaaliin yleisurheiluun toimintaa? ” Hallitukset päättävät, mitä meidän on tehtävä suojellaksemme meitä toisesta Covid19: n korkeimmasta huipusta, mutta se on myös meidän järjestäjiemme päätös löytää ratkaisuja kansainvälisten mestaruuskilpailujen tekemiseksi turvallisiksi urheilijoille, virkamiehille ja kävijöitä. Kaupunki ja Bragan LOC lähtevät jälleen EMACI 2023 -kilpailuun.