SAUL ennätyskirje 19.8.2020

SAUL:n ennätyskirje on päivitetty 18.7- 19.8 väliseltä ajalta. Tämän aikavälin aikana on tehty 11 uutta Suomen ennätystä! Onnea urheilijoille!

Haasteellisesta vuodesta huolimatta aikuisurheilijat ovat olleet huippukunnossa.

Mikä siis hienointa Ikiliikkujat eivät pysähtyneet. Pitkään pohdittiin, onko kilpailuita mahdollista järjestää turvallisesti. Toukokuussa kilpaileminen aloitettiin matalan kynnyksen virtuaalikilpailuissa. Kuitenkin jo kesäkuun aikana järjestettiin virallisia kilpailuja. Hieman jopa yllättäen, kun kilpailemaan on päästy, ovat tulokset olleet rohkaisevan hyviä. Moni urheilija on haasteista huolimatta tehnyt huipputuloksia. Voidaan siis olettaa, että urheilijat ovat poikkeustoimien aikana keksineet luovia vaihtoehtoisia harjoituksia. Hyvistä tuloksista voidaan mainita mm. Lauri Helteen maailmanennätys M95 painonheitossa tuloksella 7.61.

Kaikkiaan huhtikuun jälkeen on tehty jo toistakymmentä Suomen ennätystä. Myös Varsinais- Suomen Veteraaniurheilijoiden Jarmo Lipasti M70-sarjassa on ollut kovassa tuloskunnossa. Jarmo osallistui myös alkukesän virtuaalikilpailuun, jossa kävi tiukan kamppailun Jukka-Pekka Hassisen kanssa. Jukka-Pekka voitti lopulta kokonaiskilpailun. Mainittakoon, että Jukka-Pekka osallistui kaikkiin 17 lajiin. Naisten sarjan voittaja oli Varsinais- Suomen Veteraaniurheilijoiden Marja Metsäkylä sarjassa N65.

Uudet Suomen ennätykset 18.7- 19.8.2020 väliseltä ajalta.

Mahdolliset palautteet ja täydennyspyynnöt voi lähettää sähköpostitse ilmoitukset@saul.fi tai puhelimitse Merja Masalin 0503645546.