SAUL virtuaalikilpailu päätökseen – Vk 25 tulokset

SAUL virtuaalikilpailujen kuudes ja samalla viimeinen kilpailuviikko 25. on kilpailtu. Lajiena viikolla 25 olivat moukari, pituus, aitajuoksu ja puolimaraton.

Viikon 25. tulokset ja kokonaiskilpailu löytyvät täältä

Viimeisellä kilpailuviikolla epidemiatilanne oli jo rauhoittumaan päin ja poikkeustoimia ja rajoituksia oltiin päästy purkamaan. Osa viikon 25 tuloksista on näin tehty virallisissa kilpailuissa.

Virtuaalikilpailujen järjestäjän iloksi viimeiselle kilpailuviikolle osallistui kuitenkin n.80 urheilijaa.

Viikon kovimmista tuloksista vastasivat moukarinheittäjät Kirsti Viitanen N75 (Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat) ja Antti Örn M70 (Forssan Alku). Naisten moukarin taso kokonaisuudessaan on timanttisen kova, Kärkikolmikosta kaikki keräsivät yli 1100 pistettä.

SijaEtunimiSukunimiSarjaSeuraTulosTulos WMAPisteet
1KirstiViitanenN75VsVetU33,0062,421211
2EilaMikolaN85Porin Tarmo23,5259,461144
3KirsiSpoof-TuomiN50JKU45,3258,181115

Myös kokonaiskilpailuun osallistui ilahduttavan paljon urheilijoita. Naisissa voiton vei Marja Metsäkylä N65 seurana Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat. ja miehissä erittäin tiukan kamppailun jälkeen Jukka-Pekka Hassinen M60 Runner’s Club seurasta. Toiseksi tullut Jarmo lipasti M70 jäi vain 83 pistettä. Pisteet tarkistetaan vielä maanantain aikana.

Ottelun voittajan Jukka-Pekka Hassisen suorituksia virtuaalikilpailussa

Kiitos kaikille osallistujille!

Heinäkuussa on tarjolla lisää virtuaalikilpailuja.

WMA:n virtuaalikilpailut heinä-elokuussa 2020.

Haluatko osallistua virtuaalikilpailut maailman tasolla. Kilpailuaika on 17.7-2.8.2020. Kilpailussa on kolme kategoriaa. Voit näin osallistua oikeilla kilpailutuloksi ja SAUL virtuaalikilpailun tapaan. Osallistuminen maksaa 2e/laji. Ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät, https://www.mastersrankings.com/2020-worldwide-virtual-masters-challenge/