SAUL SM-moniottelut

SAUL SM-moniottelut kilpailtiin 21.-22.9 Helsingin legendaarisella Eläintarhan kentällä. Kilpailuun osallistui 57 kilpailijaa. Ottelujen ylle oli luvattu sadetta ja kylmää tuulta, joka ei kuitenkaan toteutunut pahimman skenaarion mukaan ja kilpailu pystyttiin läpiviemään suunnitelman mukaan.

Annika Savolaiselle Suomen ennätys!

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Annika Savolainen otteli uudet SE pisteet 3976 N60-sarjassa.

Kilpailussa oli myös mukana lukuisia EM-kilpailuissa Venetsiassa urheilleita mm. tuore M70-sarjan 10-ottelun Euroopan mestari Jarmo Lipasti ja EM-hopeamitalisti Kirsti Siekkinen naiset 50 7-ottelusta. Jarmo Lipastin pisteet ylsivät myös yli Suomen ennätyspisteiden kokonaispistein 7715. Jarmo otteli kuitenkin EM-Venetsiassa vieläkin paremmin. Haastavan lisän ennätyskirjaukseen EM-kisatuloksesta tekee kuitenkin se, että ottelu kilpailtiin poikkeuksellisesti kolmena päivänä rankkasateiden takia. Näin ennätystä ei ole vielä hyväksytty.

Muita yksilölajeihin osallistujia olivat Mia Uskalinmäki N40, Varpu Holmberg N75, Maarit Lindberg N40 ja Virpi Hannuksela N40.

SM-otteluissa mielenkiintoisimpia lajeja oli N40, johon osallistui 12 kilpailijaa.  

Kilpailun ilmapiiri oli jälleen kerran mahtava, joka kuvaa hyvin ottelijoiden asennetta. Ottelijat ovat kuin iso perhe.

Kilpailun tulokset: http://websovellukset.fi/tilastot/SaulSM.php

burst
burst