SAUL SM-maraton

SAULn SM-maraton kilpailtiin tänään lauantaina 21.9 Rantamaraton yhteydessä Espoossa.

Kilpailu käyntiin uhkaavasta sääennusteesta huolimatta maratonille hyvässä säässä. Sää oli pilvinen ja n. lämpötilaan. 15 astetta.

Kilpailussa oli mukana mm. tuore Venetsian Euroopan mestari Hannele Kivistö N75. Hannele juoksi hienosti uuden Suomen ennätyksen 4.54,55.

Miehissä kovinta vauhtia piti M40 sarjan Jukka Rahkonen Polvijärven Urheilijoista ajalla 2.47,41. Naisten kärki oli Spoven Minna Lahtinen N50 ajalla 3.16,11.

Tapahtuman yhteydessä kilpailtiin myös yleisen sarjan suomenmestaruuksista. Yleisessä sarjassa palkintosijat menivät 35+ sarjalaisille, kun ensimmäisenä maaliin juoksi Laura Manninen (N40), toisena Annimari Kiekara (N40) ja kolmas sija Riitta Paasiolle (N35). Hienoa aikuisurheilijat!