Painonheittocup starttaa 11.5., lauantaina – Ilmoittautuminen on auki 10.5. asti. Miten pääset mukaan? Täältä helpot osallistumis- ja ilmoittautumisohjeet!

Health Lab -painonheittocup aloittaa kiertueensa 11.5., lauantaina. Touko-kesäkuussa kisataan yhteensä kuudessa eri painonheittocupin osakilpailussa. Luvassa on rahapalkintoja miesten ja naisten kymmenelle parhaalle. Yhteispisteiden voittaja saa 500 euroa, toinen 450 euroa ja kolmas 400 euroa. Vielä kymmeneskin saa 50 euroa.

Miten pääsen mukaan cupiin?
Osallistu vähintään kahteen (2) Health Lab -osakilpailuun näistä vaihtoehdoista:
11.5. Lahti, Radiomäen kenttä
19.5. Seinäjoki
25.5. Tampere
26.5. Tuuri
8.6. Kauhajoki
9.6. Tyrnävä

FINAALI 21.9. Iisalmi
Finaalipaikka aukeaa kahden osakilpailutuloksen perusteella. Osallistua saa kaikkiin osakilpailuihin, mutta finaalissa otetaan huomioon ainoastaan kaksi parasta tulosta.

Miten ilmoittaudun?
Kisoihin ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu 50 euroa SERP Oy:n tilille FI28 1544 3000 0492 67.

Viestikenttään kirjoitetaan kilpailijan nimi, ikä, seura ja puhelinnumero ja niiden alkukilpailujen päivämäärät, joihin aikoo osallistua. Kun on maksanut kerran osallistumismaksun, voi henkilö osallistua sillä ilmoittautumisella vaikka kaikkiin alkukilpailuihin. Osallistumismaksu on sama kaikille, riippumatta kuinka moneen osakilpailuun osallistuu.

Kuka voittaa?
Finaalista saa normaalipisteiden lisäksi bonuspisteitä. Cupin voittaa henkilö, jolla on kahden osakilpailun ja finaalin jälkeen eniten pisteitä.

Lisätiedot päivitetään SAUL:n Health Lab -painonheittocupin sivuille, tänne.

Lisätietoa päivittyy myös järjestävän tahon, Health Lab -painonheittocupin Facebook-sivuille, tänne.
Ota sivu seurantaan, niin saat pysyt menossa mukana. Mm. kisapäivinä sivuille päivitetään tunnelmia ja tuloksia.