Health Lab painonheittocup

avaa kauden Lahdessa 11.5

Viime vuonna kovan menestyksen saanut Health Lab painonheittocup polkaistaan käytiin Lahden Radiomäen kentällä 11.5. Tapahtuma alkaa jo kello 11.00, jolloin yleisö pääsee kokeilemaan kilpa-areenalla taitojaan. Varsinainen kilpailu alkaa kello 13.00

– Ilmat ovat suosineet ulkona harjoittelua, joten odotan mielenkiinnolla ensimmäisen kilpailun tuloksia, kisojen organisaattorina toimiva Seppo Räty pohtii.

Lahdessa saatetaan nähdä jo ainakin naisten sarjassa uusia SE-tuloksia, sen verran kovassa kunnossa heittäjät ovat olleet leireillä.

Kilpailuun voi ilmoittautua ennakkoon maksamalla koko kauden kisat käsittävän osallistumismaksun 50 euroa SERP oy:n tilille FI28 15443000 0492 67. Viestikenttään kirjoitetaan kilpailijan nimi, ikä, seura ja puhelinnumero ja niiden alkukilpailujen päivämäärät, joihin aikoo osallistua. Yhdellä ilmoittautumiskerralla pääsee siis kilpailemaan kaikissa Health Lab osakilpailuissa.

Health Lab osakilpailut ( muutokset mahdollisia ):

11.5 Lahti, Radiomäen kenttä

19.5 Seinäjoki

25.5 Tampere

26.5 Tuuri

8.6   Kauhajoki

9.6   Tyrnävä

21.9 FINAALI Iisalmi