Ilmianna tosi tarina: Eri-ikäiset yhdessä liikkeellä! -kampanja

Olympaikomitean Liikkujan polku -verkosto

Ilmianna tosi tarina: Eri-ikäiset yhdessä liikkeellä! -kampanja

Liikkujan polku -verkosto toteuttaa Ilmianna tosi tarina: Eri-ikäiset yhdessä liikkeellä! -kampanjan. Tavoitteena on julkaista tarinoita eri-ikäisten yhdessä liikkumisesta. Voit ilmiantaa yksilön, yhteisön tai organisaation, joka sinun mielestäsi mahdollistaa eri-ikäisten kohtaamisen ja yhdessä liikkumisen esimerkillisesti. Kampanjan keräysaika jatkuu ja kerättyjä ilmiantotarinoita julkaistaan koko loppuvuoden 2018 ajan. Tarkoituksena on nostaa tärkeää ilmiötä uudella tavalla esille ja antaa sille sen ansaitsema huomio. Esimerkkitarinoiden avulla toimijat voivat ottaa mallia toisistaan ja saada ideoita oman toimintansa kehittämiseen!

Ilmianna näin:

Onko sinun lähipiirissäsi arjen tarina, joka mielestäsi ansaitsee tulla paljastetuksi rinta rottingilla ja hymyssä suin?

  • Ilmianto voi kohdentua yksilön, yhteisön tai organisaation järjestämään jo olemassa olevaan toimintaan, joka mahdollistaa eri-ikäisten yhdessä liikkumisen.
  • Toiminta voi olla säännöllistä tai satunnaista.
  • Tarinan aihe voi olla esimerkiksi pihapiirin tätimonika, taloyhtiön tsemppari, ikivireä pallotteluporukka, liikuntatreffit, paikallinen pop up -tempaus, urheiluseuran oivallus tai kotouttamista tukeva neronleimaus. Jokainen tarina on tärkeä.
  • Ilmianna tarina alla olevasta linkistä ohjeen mukaan.

Julkaisemme 365 tarinaa

Liikkujan polku -verkosto julkaisee 365 tarinaa. Ilmiantaja on mukana huippupalkintojen arvonnassa ja sekä ilmiantaja että ilmiannettu kohde huomioidaan erityistunnustuksella. Bonuksena on ansaittua paistetta median ja kehujen keskipisteessä.

Ilmiannon voit tehdä suoraan tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Eriikaiset_yhdessa_ilmianto_1170