Euroopan Mastersliiton (EMA) vuoden valinnat 2023 – Senni Sopanen huomioitiin erityispalkinnolla

Euroopan Mastersliitto (EMA) on huomioinut Senni Sopasen (N95) erityispalkinnolla.

Yleisurheilun innostus, omistautuminen ja intohimo eivät tunne ikärajoja. Tästä syystä EMA-maailma kokoontuu joka vuosi juhlimaan mestariurheilijoiden poikkeuksellisia menestyksiä, jotka osoittavat, että päättäväisyydellä ja sitoutumisella voi voittaa kaikki ajan esteet. Vuosittainen parhaiden mestariurheilijoiden palkintotapahtuma on erityinen tilaisuus kunnioittaa mestariurheilijoita. heidän kauttaan koko Mestareiden maailma.
Jokaisella mestariurheilijalla on ainutlaatuinen tarina kerrottavanaan. Voitetut haasteet, kohtaamat esteet ja saavutetut voitot tarjoavat inspiraatiota ja rohkaisua kaikille urheilun harrastajille, nuorille ja vanhoille, ja lähipäivinä kerromme sinulle heidän kokemuksistaan

Vuoden urheilijat:

Vuoden rataurheilijat

Vuoden kenttälajien urheilijat
Vuoden kestävyyslajien urheilijat
Vuoden viestijoukkueet