Hildén juoksi kaksi Suomen ennätystä Oulussa

Raija Hilden (110) Kuva: Aarto Nevala

Sunnuntain Ouluhalli-Gamesissa syntyi kaksi Suomen ennätystä. Molemmat ennätykset teki Posion Pyrinnön Raija Hildén.

60 metrillä Hildén juoksi 10,02. Aika on 70-vuotiaiden uusi Suomen ennätys. Lea Vilppaan vuonna 2005 juoksema 10,23 parani näin 19 sadasosaa.

200 metrillä Hildén kellotti 34,01. Aika on ylipitkien ratojen SE. Halliradoilla viralliset SE:t kirjataan vain 200 metriä tai sitä lyhyemmillä radoilla. Ylipitkän radan ennätys kirjataan ennätysluetteloon, jos se on parempi. Halliratojen SE on Lea Vilppaan Jyväskylässä vuonna 2005 juoksema 35,47. SM-hallithan juostaan helmikuussa juuri siellä. Siellä Raija Hildénillä on hyvä mahdollisuus ottaa tuokin ennätys haltuun.

Onnittelut Raija!

Teksti: Juha Kylänpää

Kuva: Aarto Nevala