EM-kilpailut päätökseen – viimeinen kilpailupäivä sinetöi Suomen sijoituksen suurmaiden joukossa

EMA:n EM-kilpailujen viimeinen kilpailupäivä huipensi hienosti onnistuneet kilpailut suomalaisten urheilijoiden osalta.

Suomen päivän menestyjiä olivat kisojen tuplamestarit Jussi Tukeva M35 ja Petri Rautio M40. Päätöspäivän lajina heitto5ottelu. Myös kilpailuissa hienosti esiintynyt Hannele Kivistö jatkoi upeaa suoriutumista voittaen N80 puolimaratonin.

Joukkueiden osalta onnistumisia nähtiin miesten 4x400m viestissä ja M55 puolimaratonilla. M70 viestijoukkue juoksi onnistuneesti toiseksi ja puolimaraton M55 sarjan joukkue pronssille.

Kahden kullan ja hopeamitalisti heitto5ottelussa Petri Rautio M40
Miesten 4x400m joukkue sijoittui hienosti hopealle. Kuvassa vasemmalta Jaakko Hanhinen, Markku Juopperi, Ahti Finning ja Tarmo Tupala.
Puolimaratonin joukkkuemitalistit vasemmalta Jukka-Pekka Hassinen ja Jari Hakola. Kolmas kilpailija Matti Tennilä ei kuvassa.

Suomen edellä mitalitaulukossa olivat järjestäjämaa Italian lisäksi Iso-Britannia, Saksa ja Ranska. Taakse jäivät mm. Puola ja muut Pohjoismaat.