EM-kilpailun 4. kilpailupäivä – naisilla meni yötöiksi

EMA:n EM-kilpailujen neljäs kilpailupäivä oli varsin värikäs. Ennakkoon oli tiedossa sääennustus ja myrskyn mahdollisuus. Sunnuntain aikana tulikin ajoittain varsin rankasti vettä. Kilpailut jouduttiin keskeyttämään muutaman kerran sekä siirtämään osa lajeista eri kentälle. Tämä tarkoitti naisten painonheitossa, että viimeiset sarjat alkoivat puolenyön jälkeen päättyen klo 1.36 aamuyöstä.

MItalistit

Suomen joukkue jatkoi hyvää menestystä viidellä mitalilla. Mestaruudet pokkasivat Liisa Mäkitörmä N65 ja Kirsi Koro N45 painonheitossa.

KULTAKORO KirsiPainonheitto Kg 9.080 W45
KULTAMÄKITÖRMÄ LiisaPainonheitto Kg 5.45 W65
HOPEAKIVISTO Hannele6 Km Maastojuoksu W80
HOPEAMÄKELÄ PaulaPainonheitto Kg 5.45 W70
PRONSSIKARAJAOJA PetriKiekko Kg 2.000 M40
PRONSSIRAUTIAINEN Satu8 Km Maastojuoksu W35
Liisa Mäkitörmä on yksi Suomen menestyksekkäimpiä urheilijoita – Mestari kuvassa

Mitalitaulukko

Päivän ohjelmassa oli maastojuoksut, joissa Suomella ei ollut juurikaan juoksijoita, näin sijoitus mitalitaulukossa laski hieman. Olemme kuitenkin edelleen sijalla kuusi.