Elisa Valtanen juoksi pika-aitojen SE:n ja PE:n Tampereella

Elisa Valtanen Kuva: Aarto Nevala

V-S Mastersin Elisa Valtanen juoksi 80 metrin aidat aikaan 13,26 EMG-tapahtumassa Ratinan Stadionilla. Juoksussa puhalsi +0,4 myötätuuli. Aika on 55-vuotiaiden uusi Suomen ja Pohjoismaiden ennätys. Entinen SE ja PE oli V-S Mastersin Katrin Mertasen 13,46, juostu Pedersören SM-kilpailuissa 14.8.2022.

Toissa päivänä liiton sivuille päivitetyt PE-ennätykset menevät nyt vauhdilla uusiksi. Eilen Eliisa Reijonen, tänään Elisa Valtanen.  Niissä listoissa oli myös virhe, Mertasen PE oli jäänyt päivittämättä, mutta nythän sekin korjaantuu. Listat päivitetään liiton sivuille noin puolen vuoden välein, kun ruotsalainen ylläpitäjä lähettää päivitetyn ennätyslistan.

Onnittelut Eliisa ja Elisa!

Lisää on tulossa…

Juha Kylänpää