Pääsiäisenäkin hypättiin Suomen ennätys- Antti Kois seipäässä 386

Antti Kois Kuva: Aarto Nevala

Suklaansulatteluseiväs hypättiin Himangassa sunnuntaina 9.huhtikuuta.

Suklaat olivat sulaneet hyvin ainakin Himangan Urheilijoiden Antti Koisilla, joka taivutti tutulla hyppypaikalla tuloksen 386. Tulos on 55-vuotiaiden uusi halliratojen Suomen ennätys. Entinen ennätys oli Tapani Haapakosken 375 vuodelta 2010. Kois itse asiassa paransi SE:tä kahdesti. Kois hyppäsi ensin 376 ja sen jälkeen 386. Neljä metriä oli tällä kertaa liikaa.

Antti Kois Kuva: Aarto Nevala

Kois täytti 55 vuotta 2.huhtikuuta, joten ennätys syntyi 55 vuoden ja 7 päivän ikäisenä. Torunin MM-halleissa Kois kilpaili vielä viisikymppisissä, Mustasaaressa hän voitti 55-vuotaiden Suomen mestaruuden.

Onnittelut Antti Kois!

Teksti: Juha Kylänpää

Kuvat: Aarto Nevala