Vielä kaksi Suomen ennätystä Mustasaaren SM-halleista

Paulus Makkonen Kuva: SAUL Media

Mustasaaresta on vielä raportoimatta kaksi SE-tulosta. Niitähän syntyi taas mukava määrä hienossa Botnia-hallissa.

Kunto-Pirkkojen Paulus Makkonen juoksi 60 metrin aidat aikaan 14,91, ensimmäisenä suomalaisena alle 15 sekunnin. Tulos on 85-vuotiaiden uusi Suomen ennätys. Entinen Suomen ennätys oli Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoiden Ilmari Koppisen 15,11 vuodelta 2003. Pohjoismaiden ennätys on norjalaisen Jostein Haraldseidin 13,93 vuodelta 2021.

Kirsti Viitanen Kuva: SAUL Media

Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoiden Kirsti Viitanen hyppäsi pituutta 271. Tulos on 80-vuotaiden uusi Suomen ennätys. Entinen Suomen ennätys oli Marjatta Taipaleen 252 vuodelta 2020. Ruotsalainen Barbro Gadle on ponnistanut tänä talvena Pohjoismaiden ennätyksen 306.

Viikonloppuna kilpaillaan Jyväskylässä SM-hallimoniotteluissa. Uusia ennätyksiä tulossa?

Onnittelut Kirsti ja Paulus Suomen ennätyksistä!

Teksti:  Juha Kylänpää

Kuvat:  SAUL Media