Suomen joukkue Islannin PM-kisoissa

Tulevana viikonloppuna 24.-26.2. kisaillaan Pohjoismaiden mestaruuksista Islannin Reykjavikissa. Suomella on hyvä edustus, 84 urheilijaa, mikä on suurin joukkue kaikista osallistuvista maista: Suomi 84, Islanti 55, Ruotsi 45, Norja 25, Tanska 24. Lisäksi kilpailussa on kymmenkunta osallistujaa kilpailun ulkopuolella muista maista. Jälki-ilmoittautuminen on edelleen mahdollista.

Suomea edustavat seuraavat urheilijat:

Ahti Finning, Aku Kallio, Antero Markunsalo, Antti Koskela, Asko Murtomäki, Atte Lähdekorpi, Christer Strömberg, Heikki Lähdekorpi, Heikki Pesonen, Jani Kangasniemi, Jari Pykilä, Juhana Mäkelä, Jukka Kauppila, Jukka Malila, Jukka-Pekka Hassinen, Jussi Tukeva, Kari Pohjola, Kauko Lindberg, Kauko Pekkarinen, Kunto Viiru, Kyösti Poutiainen, Lasse Kyrö, Markku Juopperi, Mika Ahomäki, Mika Parkkali, Mikko Tyni, Oki Vuonoranta, Pauli Havukainen, Pauli Mäkelä, Pekka Heiskanen, Pekka Penttilä, Pessi Lyyra, Reijo Häyrinen, Reima Oinaanoja, Rene Lundqvist, Seppo Appelqvist, Seppo Saarela, Sture Walls, Sulo Kiirla, Taisto Pietilä, Tero Kuparinen, Timo Vähäkuopus, Tomi Rantanen, Tommy Lahti, Vesa Korpimäki, Vesa Lindberg, Viljo Kirjavainen.

Anne Nurmi, Anne Virkalahti, Cecilia Österlund, Elisa Yli-Hallila, Erja Rinne, Helena Rantakari, Henrika Österlund, Ida Hellman, Jaana Saarinen, Johanna Haikonen, Kati Oikarinen, Leena Scheerer, Leena Tenhu, Liisa Mäkitörmä, Liisa Niekka, Mari Tirkkonen, Marja Maksimainen, Marja Metsänkylä, Missu Eskola, Outi Siimes, Paula Mäkelä, Sanna Westerberg, Sara Lehtovuori, Sari Pikkarainen, Satu Lehtonen, Seija Sario, Sirpa Vahtera, Siv Karlström, Tanja Liski, Tarja Kailajärvi, Taru Viiru, Tiina Stenvall, Toini Nousiainen, Tuija Varsala, Ursula Koivunen, Virve Lännistö, Virve Viljola.

Tarkemmat tiedot lajeista ja muista osallistujista järjestäjän sivuilta: http://mot.fri.is/MotFRI/SelectedCompetitionEvents.aspx?Code=M-00001037

Toivotamme urheilijoillemme menestystä ja upeita elämyksiä satujen saarella!