Kirsi Korolle PE ja SE- Södermanille pitkän radan SE

Kirsi Koro Kuva: SAUL Media

Mustasaaren SM-halleissa syntyi ennätyksiä paljon. Ja vieläkin lisää löytyy.

Virtain Urheilijoiden Kirsi Koro heitti painoa Botnia-hallissa tasan 14metriä. Tulos on uusi 45-vuotaiden Suomen ja Pohjoismaiden ennätys. Entinen SE oli Jaana Siekkisen 13,31 heitettynä Tampereella 21.02.2016. Samalta vuodelta on myös historiaan siirtynyt PE, joka oli tanskalaisella Mette Overgaardilla tuloksella 13,44.

Mikael Söderman Kuva: SAUL Media

If Drottin Mikael Söderman juoksi Mustasaareen täyspitkällä (400m) radalla kierroksen aikaan 56,50. Aika on 55-vuotiaiden uusi pitkien ratojen (yli 200m) Suomen ennätys. Lyhyellä radalla Södermanin SE on 56,91. Pohjoismaiden ennätys on ruotsalaisen Mårten Skogmanin 56,26.

Onnittelut Kirsi ja Micke!

Teksti: Juha Kylänpää

Kuvat: SAUL Media