Karetie jatkoi ennätystehtailuaan, Kokkoselle kolmiloikan SE Hippos-halleissa

Pirjo Karetie Kuva: Nils Östman

Hipposhallien toinenkin kilpailupäivä toi ennätyskirjurille mieluisaa kerrottavaa. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Pirjo Karetie jatkoi ennätystehtailuaan 80-vuotiaissa 200 ja 800 metrillä. Saman seuran Terhi Kokkonen hyppäsi 75-vuotiaiden Suomen ennätyksen kolmiloikassa.

Karetie juoksi lauantaina 400 metrin SE:n. Sunnuntaina 200 metrin halli-SE merkattiin lukemiin 47,13. Entinen SE oli Spoven Salme Rantalan 47,35 vuodelta 2019. Sunnuntain toisen SE:n Karetie juoksi 800 metrillä. Aika neljällä ratakierroksella oli 4.42,79. Entinen SE oli HKV:n Varpu Holmbergin 5.24,46 vuodelta 2021. Holmberg juoksi ajan viisiottelun päätteeksi marraskuussa 2021.   

Terhi Kokkonen Kuva: Nils Östman

Hiekkalaatikolla JKU:n Terhi Kokkonen kolmiloikkasi 6,67. VSVU:n Kirsti Viitasen 75-vuotiaiden historiaan siirtyhyt SE 6,47 parani 20 senttiä.

Onnittelut JKU:n naisille!

Alkaneena vuonna naiset ovat kunnostautuneet SE-tulosten teossa. Miehistä on tähän mennessä onnistunut SE-lukemiin vain Ilmari Koppinen.

Erityskiitos JKU:n kisajärjestäjille nopeasta ennätysilmoitusten teosta. Ammattimaista ja nopeaa toimintaa!

Teksti: Juha Kylänpää

Kuvat: Nils Östman