Sampo Kiviharju Lappeenrannan Motonet GP:ssä Suomen ennätykseen

Sampo Kiviharju Kuva:Aarto Nevala

Hämeenlinnan Tarmon Sampo Kiviharju paransi viikon sisällä toistamiseen 35-vuotiaiden 400 metrin Suomen ennätystä. Tällä kertaa Suomen ennätys syntyi pikajuoksijoiden kehumalla Kimpisen sinisellä Mondolla. Kiviharju juoksi televisioidussa A-erässä radalla yksi ja taisteli erän kuudenneksi. Aika 48,51 alittaa kymmenyksellä Kiviharjun viime torstaina juokseman entisen SE:n 48,61.

Tämä oli Kiviharjulle toinen kerta MotonetGP:ssä, kun radaksi pikamatkalla tulee sisärata. Keväällä Espoossa 200 metrillä Kiviharju ei rataa moittinut, vaan iloitsi hyvästä kisaseurasta radalla. Uskon, että Kiviharju oli samoilla fiiliksillä Lappeenrannassakin. Tulos ainakin tukee oletustani.

Kuinkahan monta SE-tulosta on syntynyt sisäradalla juostuna kautta aikain? Veikkaan määrään sormien (10) riittävän.

Onnittelut Sampo!

Teksti: Juha Kylänpää

Kuva: Aarto Nevala