Oikarinen paransi 200 metrin SE:tä Sipoossa

Kati Oikarinen Kuva:Aarto Nevala

Helsingin Kisa-Veikkojen Kati Oikarinen ehätti vielä kilpailemaan ennen MM-kilpailuja. Maanantaina Sipoon Lival-Gamesissa 200 metriä kulki mukavassa 0,8 myötätuulessa aikaan 30,48. Aika on 60-vuotiaiden Suomen ennätys. Entinenkin ennätys oli Oikarisella, ulkona 30,84 juostu 11.kesäkuuta ja hallissa kirmaistu 30,67. Nyt hallitulos on ”vain” halli-SE.

Omassa sosiaalisen median päivityksessään Kati toteaa, että ”Oho-SE”.  Kun Katin viime viikon sadan metrin aikaa vertaa saavutettuun 200 metrin aikaan, siitäkin on vieläkin otettavissa monta kymmenystä.

Sampo Kiviharju ja Kati Oikarinen Kuva: Oikarisen Facebook

Myös Katin valmentaja, Sampo Kiviharju oli vauhdissa Sipoossa. Hämeenlinnan Tarmon 37-vuotias Kiviharju juoksi +0,7 tuulessa 200 metriä 21,84. 35-vuotiaiden SE on Kiviharjun 21,45.

Tampereen MM-kilpailut alkavat keskiviikkona, hyvältä näyttää!

Teksti: Juha Kylänpää

Kuvat: Aarto Nevala, Oikarisen Facebook