MM-kilpailun yleisohje

Tampereen MM-kilpailut lähestyvät – ohessa on yleisohje ja muistilista:

ENTRY BOOKLET KILPAILUKUTSU

Täällä

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen päättyy 27.4.2022 ja liiton kautta viikkoa aikaisemmin 20.4.2022. Suora linkki omatoimiseen ilmoittautumiseen TÄSSÄ

EDUSTUSOIKEUS

Kilpailuun ei ole tulosrajoja. MM-kilpailu on avoin kaikille yli 35-vuotta täyttäneille taustasta ja tasosta riippumatta. Kilpailijan tulee kuitenkin olla Suomen kansalainen sekä SAUL:n kuuluvan seuran jäsen tai SAUL:n henkilöjäsen

TECHNICAL MANUAL – KILPAILUMANUAALI

Kilpailun tekninen manuaali julkaistaan pian – manuaalissa on kilpailun viralliset tiedot: Yleiset asiat, yhteystiedot, suorituspaikat, akreditointiprosessi, aikataulu, sääntöasiat, doping-asiat, muut mahdolliset asiat

SUOMEN JOUKKUEEN TIEDOTUS

MM-kilpailuun ilmoittautuneita tiedotetaan joukkuekirjeillä. Joukkuekirjeet lähetetään sähköpostitse. Suomen joukkueelle perustetaan myös Whatsapp-ryhmä pikaviestintää varten. Ryhmä on vapaaehtoinen.

KILPAILUASUT

Kilpailuissa tulee olla virallisesti hyväksytty Suomen edustusasu. Virallinen asu tarkoittaa kilpailupaitaa ja asianmukaista ala-osaa, jonka väritys on sininen, valkoinen tai musta. Suomen virallinen vaatemerkki on Craft. Suosittelemme käyttämään Craft asuja. Asutilaukset 18.4. mennessä. Toimitus toukokuussa. Muu kuin Craft asu Kilpailupaidassa tulee on Suomen lippu ja maatunnus ”Finland” tai ”Suomi”. Mikäli käytät omaa kilpailupaitaa, ota yhteyttä toimisto@saul.fi asun hyväksymistä varten. Vuoden 2015 jälkeen SAUL:n kautta hankittuja Nonome asuja ei tarvitse hyväksyttää.

VIESTIJUOKSUT JA JOUKKUEKILPAILUT

MM-kilpailuissa on ohjelmassa 4x100m ja 4x400m viestit.

MM-kilpailujen non stadia lajeissa maastojuoksu, puolimaraton ja maantietikävelyissä on kolmehenkiset joukkuekilpailut.

Tarkemmat tiedot, https://www.saul.fi/kilpailu/mm-tampere-2022/viestit-ja-joukkuekilpailut/

WMA:n KILPAILUSÄÄNNÖT

Löydät TÄÄLTÄ

WMA:n KILPAKENKÄSÄÄNTÖ

Jokaisessa kilpailussa käytetyssä kengässä tulee olla max paksuus enintään 40 mm (paitsi kengät, jotka sisältävät piikkien pohjan tulee olla suurin paksuus enintään 30 mm).

ANTIDOPING

WMA:lla on nollatoleranssi suorituskyvyn parantajien laittomaan käyttöön. SAUL suosittelee MM-kilpailuihin osallistuvia urheilijoita suorittamaan Puhtaasti paras-verkkokouluksen. Koulutus löytyy verkosta osoitteesta https://puhtaastiparas.fi/

Lisätietoa: https://www.saul.fi/kilpailu/mm-tampere-2022/antidoping/