Nurmi juoksi tuulisessa säässä vitosen SE:n

Seija Nurmi Kuva:Petteri Jokela

Kerkkoon Urheilijoiden Seija Nurmi juoksi Vantaalla 65-vuotiaiden maantievitosen uuden Suomen ennätyksen 22.33. Nurmi paransi omissa nimissään ollutta ennätystä 29 sekuntia. Edellinen ennätys 23.02 oli juostu Helsingissä 12.9.2020.

Seija Nurmi Kuva:Petteri Jokela

Kilpailu juostiin Vantaan Uudenvuodenjuoksun uudella nopealla reitillä. Kun vuodenvaihteessa ei kilpailemaan koronan vuoksi päästy, niin uusi reitti päätettiin testata ennen vuodenvaihdetta. Sää ei tällä kertaa suosinut järjestäjää, sillä kilpailun aikana oli todella tuulista. Keliolosuhde lisää Nurmen tuloksen arvoa. Reitillä oli lisäksi vielä paikoittain irtonaista hiekotus sepeliä, joka ei sekään juoksuun tuo lisää vauhtia.

Teksti: Juha Kylänpää

Kuvat:Petteri Jokela